"Ne treba vam muškarac ako imate dobru knjigu i kupku"

Poznata pevačica Britni Spirs, koja je nedavno lansirala liniju donjeg veša izjavila je da joj ne treba muškarac u životu, ali smatra da to važi za sve žene.

Izvor: Super žena

Ponedeljak, 29.09.2014.

16:59

Default images

Kada su je upitali kakvu poruku bi volela da pošalje devojkama koje će nositi njen donji veš ona je rekla:

"Žene bi trebalo da su samopouzdanije i da više vole sebe. Mislim da vam u današnjem svetu nije ni potreban muškarac, dovoljni ste sami sebi uz malo ljubavi i dobru kupku. To je poruka i koju moj donji veš nosi“, rekla je.

Britni je dodala da je jako važno da se poveže sa ženama širom sveta pa čak i ako veličina njihovog veša nije konvencionalna.

"Svaka veličina je prelepa. Svaka žena je seksi. Ja često nemam samopouzdanja, ali kada ga imam volim da nosim nešto što je udobno. Ono što me tada čini seksi je i čitanje knjiga“, zaključila je Britni, koja je nedavno javno posramila bivšeg dečka i rekla da ju je prevario.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: