Stroga dijeta: Pije 12 šoljica čaja dnevno

Polusestra sestara Kardašijan, Kendal Džener ozbiljno se probila u svetu mode, a koliko je cena održavati besprekornu liniju manekenke otkrila je u nedavnom intervjuu.

Izvor: Super žena

Subota, 27.09.2014.

10:16

Default images

Znali smo koliko je ishrana manekenki rigorozna, a to je još jednom potvrdila ova mlada devojka koja se vrlo brzo probila u svetu manekenstva i nosila revije najpoznatijih svetskih brendova.

"Dnevno popijem 12 šoljica čaja. Pored tečnosti jedem sveže voće i povrće kao i nemasne proteine”, rekla je osamnaestogodišnja Kendal.

Kada želi nešto da gricne to je obično jabuka, a očigledno je da je jelovnik ove manekenke poprilično oskudan. Pored stroge ishrane Kendal svakodnevno trči kako bi održala liniju i kondiciju.

Mlada nada manekenstva se svim silama trudi da postane ime u svetu mode pa je do sada doživljavala mnoge neprijatnosti. Koleginice su joj zbog ljubomore u bekstejdžu gasile cigarete u piće, a koliko je već postala uspešna svedoči i podatak da se do sada pojavljivala na prestižnim revijama Marka Džejkobsa, Tomija Hilfigera, Done Karan, Dolče i Gabane…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: