Hirurzi potvrdili: Imala je mnoštvo plastičnih operacija

Rasprava u vezi toga da li rijaliti zvezda Kajli Džener nije mogla da odoli čarima plastične hirurgije traje mesecima...

Izvor: B92

Petak, 26.09.2014.

14:16

Default images

Ken Joun, plastični hirurg iz Los Anđelesa nije nikad upoznao Kajli ali, nakon posmatranja ranijih i skorašnjih fotografija, prilično je siguran da je imala neki hirurški zahvat.

On je, takođe, potvrdio ono što smo već znali – da se Kajli pretvara u Kim.

"Njeno lice izgleda dosta drugačije i verujem da je plastični hirurg imao udela u tome. Obrve su zakrivljenije i podignute, što je verovatno nastalo kao posledica ubrizgavanja Botoksa u čelo i područje oko očiju. Nos je tanji i prefinjeniji pa je veoma moguće da je tu imala udela rinoplastika. Njene usne drastično su uvećane, što se obično postiže filerima poput Juvederma", navodi Joun.

Iako nije došao do definitivnih zaključaka, hirurg navodi da je poprilično siguran da je Kajli imala nekoliko različitih hirurških intervencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: