Ovim videom su stavili tačku na sve tračeve o sebi

Poznata pevačica Bijonse krila je svoju trudnoću što je tada izazvalo spekulacije u medijima, od toga da uopšte nije trudna, do toga da dete nosi surogat majka.

Izvor: B92

Utorak, 23.09.2014.

11:49

Default images

Bijonse i njen suprug Džej Zi strpljivo su sačekali tri godine i u javnost pustili privatne video-snimke i fotografije u sklopu dokumentarca „On The Run“.

Šestominutni video sadrži snimke i fotografije iz njihove privatne arhive, a na jednom od njih može se videti i naga Bijonse s trudničkim stomakom.
U ekskluzivnom snimku može se prvi put, nakon šest godina, videti i njihovo venčanje, kao i Bijonse u venčanici.
Ovoga puta par je odlučio da sve iznese u javnost, pa su tako prikazali snimak koji je nastao samo nekoliko trenutaka nakon porođaja, ali i malenu Blu, čije lice dve godine pokušavaju da sakriju.

Pogledajte kako Bijonse i Džej Zi žive iza scene...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: