Hakeri objavili fotografije koje je gola Amber slala Depu

Do sada je objavljeno skoro 50 fotografija na kojima je mlada glumica Amber Herd gola, a na jednoj pozira u toplesu s natpisom "tonto" (glupane), kako zove verenika Džonija Depa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

16:36

Default images

Kim Karadšijan, Dženifer Lorens, Kejli Kuoko, Rijana i Vanesa Hadžens samo su neke od zvezda kojima su hakovani iCloud računi i ukradene, a zatim i objavljene kompromitujuće fotografije.

Ovom društvu priključila se i dvadesetosmogodišnja Amber Herd, lepotica zbog koje je pedesetjednogodišnji glumac ostavio dugogodišnju partnerku Vanesu Paradi.

Na jednoj od objavljenih fotografija nalazi se Amber u toplesu, a u ruci drži natpis na kom piše "tonto“ što u prevodu znači "glupane“, kako od milja zove verenika Džonija Depa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: