Ostavila dečka: Iza leđa se dopisivao s njenom drugaricom

Rijatili zvezda Kloi Kardašijan pronašla je brojne poruke u mobilnom telefonu svog dečka, inače poznatog repera Frenč Montane.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

16:16

Default images

Poznata zvezda navodno je raskinula sa Frenč Montanom zato što je bio previše opsesivan, ali sada „Radar Onlajn“ navodi da je u pitanju nešto drugo – slao je neprikladne sms poruke njenoj prijateljici.

Dvadesetdevetogodišnji reper navodno se potajno dopisivao s njenom najboljom prijateljicom Malikom Haw.

„Kloi je uzela njegov telefon i pronašla brojne neprimerene poruke koje je slao njenoj prijateljici. To je pravi razlog njihovog raskida“, otkriva izvor blizak paru.

Ipak, Kloi se ne ljuti na svoju najbolju prijateljicu. Štaviše, Malika je čest gost rijaliti šoua „U korak s Kardašijanovima“, a pomogla je Kloi da prebrodi teško razdoblje nakon razvoda od košarkaša Lamara Odoma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: