Pozirala naga i trudna: "Želim da svet postane bolje mesto"

Američka pevačica Ališa Kiz, koja sa reperom Svisom Bitsom očekuje svoje drugo dete na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa nacrtanim znakom mira preko trudničkog stomaka.

Izvor: B92

Nedelja, 21.09.2014.

15:07

Default images

Naime, ova fotografija je urađena za potrebe kampanje organizacije “We are here” čiji je Ališa prestavnik. Kako kaže, pevačicu su jako zabrinula nedavna dešavanja na Bliskom istoku, kao i ubistvo Majkla Brauna, afroamerikanca kog je ubio beli policajac u Misuriju.

Kako je nasilja sve više Ališa je odlučila da svoju slavu iskoristi u pametnije svrhe i pomogne da svet bude bolje mesto.

“Želim da stvorim vojsku ljudi, želim da im privučem pažnju tako da ne mogu da je ignorišu”, ispričala je Ališa i dodala da će se njena nova pesma zvati “We are here”.

Pevačica je istakla da će donirati milion dolara organizacijama koje su započele promene, a da će njeni fanovi to moći da urade putem njenog veb sajta.

Inače, pevačica već ima četvorogodišnjeg sina Egipta sa reperom Svisom Bitzom a, kako mediji navode, par će dobiti još jednog sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: