U braku su 12 godina, a poslovnu saradnju su započeli svađom

Slavni supružnici Gven Stefani i Gevin Rosdejl biće mentori u novoj sezoni šoua “The Voice”. Ipak, njihova saradnja iza scene je započela svađom.

Izvor: Super žena

Nedelja, 21.09.2014.

11:50

Default images

"Nije mi bilo lako da donesem odluku o toj saradnji jer sam sa Gevinom do sada sarađivala samo na bebama”, rekla je Gven na konferenciji za novinare povodom nove sezone šoua.

Ona je rekla da ju je prenerazila sama pomisao da bi mogla sa suprugom poslovno da sarađuje.

"Odmah smo se posvađali i rekla sam mu da ne znam kako ću se nositi sa tim. Jednostavno to je previše. Ipak, prespavala sam i ujutru rekla ‘Uradimo to! Ovo je nešto novo, zašto da ne’”

Pevačica kaže da je učešće u šou za nju bilo vrlo inspirativno te da je naučila ipak može da radi sa suprugom.

"Na snimanju prve epizode sam bila jako nervozna. Ne toliko zbog emisije, već zbog toga što sam sedela pored njega. On je jako pametan i zabavan i muzikalan, a ja sam bila njegova supruga. Bilo je jako čudno, ali i neverovatno zabavno”, zaključila je Stefani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: