Godine joj ne mogu ništa: Ko je ovde majka, a ko ćerka?

Čuveni britanski model Jasmin Le Bon pojavila se na jednom humanitarnom događaju u Italiji u pratnji svoje ćerke Amber. Mnogi su komentarisali da majka i ćerka više liče na sestre...

Izvor: Super žena

Nedelja, 21.09.2014.

09:40

Default images

Četrdesetdevetogodišnja Jasmin izabrala je izazovnu haljinu koju oslikava animal print i pojavila se sa svojom dvadesetpetogodšinjom ćerkom na amfAr humanitarnom događaju posvećenom prevenciji HIV-a i lečenju.

Inače, Jasmin je supruga čuvenog Sajmona Le Bona frontmena grupe Duran Duran, a njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u Velikoj Britaniji.

Njihova ljubavna priča je vrlo zanimljiva. Naime, davnih osamdesetih godina Sajmon je listajući magazin naišao na fotografiju tada vrlo uspešne manekenke Jasmin Parvaneh, te pozvao njenu modnu agenciju kako bi je što pre našao uprkos tome što je tada bio u vezi sa drugom.

Sajmon i Jasmin su se venčali 1985. godine, a nakon što je Jasmin doživela dva spontana pobačaja par je dobio tri ćerke – Amber Rouz Tamaru (25), Safron Saharu (23) i Talulu Pajn (20).

Porodica obogaćena i mnoštvom kućnih ljubimaca danas živi u Londonu.

foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: