Naomi Kembel neočekivano stigla na Sveti Stefan

Nekada jedna od najpoznatijih manekenki sveta, Naomi Kembel došla je iznenada u Crnu Goru.

Izvor: prva.rs

Četvrtak, 18.09.2014.

16:20

Default images

Tamnoputa lepotica, izašla je sinoć iz svoje limuzine obučena u farmerke i beli sako, sa velikim crnim šeširom na glavi. Ona se nije preterano obazirala na svoje pratioce, pa je i po izlasku iz automobila nastavila da ćaska telefonom.

Manekenka je trebalo da se pojavi na svadbi Novaka Đokovića, takođe na Svetom Stefanu, ali se ona ipak nije našla među gostima.

U ovom trenutku nije poznato da li je u Crnu Goru došla zbog posla ili zbog odmora, ali ako je reč o odmoru, Naomi je verovatno odabrala destinaciju zahvaljujući svojim prijateljima Sandri i Andreju Meljičenku koji svojom luksuznom jahtom često krstare crnogorskim primorjem.

Kembel je ranije, prema pisanju stranih medija, bila više godina u vezi sa bogatim Rusom Vladislavom Doroninom. Rus je većinski vlasnik "Amana", koji je zakup crnogorskog grad-hotela Sveti Stefan, prepustio grčkom Adriatik propertisu.

Doronina u džet-setu nazivaju i ruskim Donaldom Trampom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: