Šokantna ispovest Šenon Ozborn: "Ovo ni deci nisam ispričala"

Šeron Ozborn je nakon 34 godine progovorila o svojoj ljubavi prema muzičaru Oziju Ozbornu i otkrila šokantan detalj koji ni njihova deca nisu znala.

Izvor: Super žena

Četvrtak, 18.09.2014.

13:58

Default images

"Ovo je nešto što nikada nisam priznala, čak i naša deca ne znaju za to. Krila sam istinu jer me je bilo sramota svoje ludosti. Sekla sam vene kako bih mu pokazala koliko ga volim i da sam spremna da mu dam i život kako bih bila s njim. Bila sam mnogo mlada, imala sam 27 godina i to je bila velika ludost. S godinama sam naučila tu lekciju“, započela je Šeron svoju ispovest u jednoj televizijskoj emisiji.

Ona je objasnila da je ljubav koju je osećala prema Oziju bila toliko snažna da je čak isekla i svoje vene.

"Ozi je u to vreme bio oženjen i imao dvoje dece, a ja sam bila mlada, slobodna i divlja. Mnogo smo pili zajedno. Jednom me je u četiri ujutru pitao ’Koliko me stvarno voliš? Ja ne znam da li će ova veza trajati!’ i tada sam uzela nož i pokazala mu“, ispričala je.

Ona je u emisiji pokazala ožiljke koje i danas ima, a kada je shvatila da ide mnogo krvi i da je situacija već ozbiljna pozvala je i Hitnu pomoć.

Šeron je iskoristila ovu ispovest kao apel mladima da ne dokazuju nikome ljubav na ovakav način. Kako kaže, ožiljici ostaju godinama stalno je podsećajući na trenutak ludosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: