Gasili joj cigarete u piće, misle da ne zaslužuje uspeh

Dokaz da se uspeh ne prašta je i mlađa sestra Kim Kardašijan Kendal Džener koja je već stekla neprijatelje na modnoj sceni.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

12:31

Default images

Meteroski uspon supermodela Kendar Džener nije se dopao njenoj konkurenciji koja je već našla načine da joj napakosti. Naime, očevici kažu da su je u bekstedžu Nedelje mode u Njujorku maltretirale starije koleginice tako što su gasile cigarete u njeno piće.

„Drugi modeli se muče da se uopšte domognu piste, te smatraju da je zbog povlašćenog položaja Kendal to nije zaslužila“, navodi bliski izvor i dodaje – „Ponašale su se neprijatno, a neke su čak gasile cigarete u njeno piće“

I sama Kendal je priznala da će mnogo više morati da se trudi kako bi se dokazala u svetu modelinga.

„Želim da me shvate ozbiljno. Ljudi misle da mi je uspeh pao s neba. Ali nije, zapravo je moje ime radilo protiv mene“, priznala je.

Inače, šuška se da je Kendal zabranila svojoj starijoj sestri Kim da dolazi na njene revije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: