Miljenica muškaraca nema lepe reči za njih

Britanski supermodel Keli Bruk otkrila je ko se od bivših momaka našao na njenoj crnoj listi, a i zašto...

Izvor: Super žena

Utorak, 16.09.2014.

16:04

Default images

Keli Bruk nije imala lepe reči za svoje bivše momke – glumce Bilija Zejna i Džejsona Stejtama, kao i sportistu Denija Kiprijanija, a sve muškarce je nazvala "svinjama".

Nedavno je šokirala svet izjavom da je svoja dva bivša dečka udarila pesnicom u lice, a novim izjavama je samo dolila ulje na vatru.

Keli je za Bilija Zejna rekla da živi u svetu bajki i da je od nje očekivao da izgleda poput Bondove devojke iz sedamdesetih godina ili pak, domaćice iz pedesetih.

Kada je raskinula vezu s Kiprijanijem, pozvao ju je Džejson Stejtam i izjavio da je još voli, a ona mu je odgovorila da i ona gaji slična osećanja. Kako kaže, sledećeg dana je saznala da je Džejson tog dana raskinuo sa svojom devojkom, te da je to razlog njegovog poziva.

"Muškarci su takve svinje", zaključila je Keli vidno iznervirana njegovim ponašanjem.

Inače, Keli je nedavno pozirala za naslovnu stranu jednog magazina. Snažan naslov "Protraćila sam previše vremena sa glupim muškarcima" pojasnila je i na društvenim mrežama.

"Ovaj naslov me čini tužnom. Nisam ogorčena, nego mi je žao što sam uložila previše truda u pogrešne stvari. Vreme nikada neću moći da vratim. Moj život je postao mnogo bolji otkako sam se fokusirala na sebe i svoju karijeru i porodicu, kao i ljude koji me nikada neće izneveriti. Ovo savetujem svim ženama", napisala je na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: