Nikad se neće promeniti: "Iskoristio me je i odbacio"

Britanka Ema Dalton osula je paljbu po italijanskom fudbaleru Mariju Baloteliju smatrajući da ju je samo iskoristio za seks, te da se on uopšte nije promenio.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2014.

10:57

Default images

Mlada Britanka je naivno mislila da su joj se ispunili snovi kada ju je poznati fudbaler Mario Baloteli pozvao u svoj luksuzni dom.

Sve je počelo tako što mu je Ema na društvenim mrežama napisala poruku, ali nije verovala da će joj odgovoriti. Ipak, Mario je ubrzo tražio njen broj telefona i fotografije kako bi se upoznali.

Nadajući se da će upravo ona biti nova devojka kontroverznog fudbalera dvadesettrogodišnja devojka je pristala na njegov poziv. Ipak, nakon tri sata druženja postalo je jasno da fudbaleru nova veza nije ni na pameti.

Revoltirana time što ju je fudbaler nakon samo jedne noći odbacio mlada Britanka je osula paljbu po njemu u medijima.

“Nakon što smo vodili ljubav rekao mi je ‘Ovo je lepo, pomaže mi da bolje igram fudbal’”, izjavila je dodajući da je ostala šokirana kada joj je usred noći pozvao taksi i rekao da ide kući.

“Znala sam kakva ga reputacija prati, ali sam mislila da je počeo da se menja. Bio je veoma šarmantan i u tom momentu slobodan, pa sam pomislila ‘Zašto da ne’. Sada se osećam veoma glupo. Nije trebalo da idem kod njega. Zanimala ga je samo jedna stvar i nakon toga me je bukvalno izbacio”, rekla je.

Na žalost britanske frizerke, dvadesetčetvorogodišnji Balteli navodno pokušava da se pomiri sa svojom bivšom verenicom Fani Neguešom koju je prevario.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: