Varao je dok je bila trudna: "Evo zašto sam oprostila suprugu"

Britanska starleta Kejti Prajs oprostila je suprugu prevaru koju je počinio s njenom prijateljicom dok je Kejti bila u drugom stanju. U svojoj kolumni je objasnila zašto je to učinila...

Izvor: Super žena

Utorak, 02.09.2014.

16:24

Default images

Mnogima je bilo nejasno kako je Kejti smogla snage i oprostila prevaru suprugu Kiranu Hajleru koji se viđao s njenom prijateljicom dok je Kejti bila u drugom stanju. Ipak, straleta je odlučila da objasni zašto je to uradila.

Pišući kolumnu za "Now“ magazin Kjeti tvrdi: "Bila bih vrlo neiskrena kada bih rekla da sam osoba koja voli da se sveti. Dva loša ne čine jedno dobro“.

"Kiran nema razloga da se brine jer nema o čemu da laže. Ne želim da verujem glasinama. Želim da izgradim svoj brak zasnovan na poverenju“, nastavila je Prajsova koje je pre 3 meseca na svet donela svoje peto dete.

I dok se stvari između bračnih partnera vraćaju u normalu, Kejti je jako ljuta na svoju prijateljicu Džejn koja je stala između nje i Kirana. Ipak, ona je samo jedna od mnogih žena sa kojom je suprug varao.

Mnogi su kometarisali kako bi Kejti trebalo na isti način da tretira i svog nevernog muža.

Kejti je na ove prozivke odgovorila da se ni Kiran nije lepo proveo i da će obožavaoci sve detalje saznati sa izlaskom njene knjige.

"Ja sam snažna i nezavisna žena i imam svoje razloge zašto sam rešila da se suočim s ovom situacijom i oprostim svom suprugu. Ovo iskustvo me je učinilo još jačom“, zaključila je starleta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: