O bivšem: "Rastali smo se jer sam dva puta izgubila bebu"

Nakon što je napisala svoju autobiografsku knjigu, britanski model Keli Bruk nastavila je da otkriva detalje iz svog intimnog života.

Izvor: Super žena

Utorak, 02.09.2014.

13:16

Default images

Naime, manekenka zansonih oblina priznala je da je nakon prvog pobačaja koji je doživela u vezi sa ragbistom Tomom Evansonm doživela i drugi, što je bilo traumatično iskustvo za ovu lepoticu.

Keli i ragbista Tom izgubili su bebu u šestom mesecu trudnoće, u maju 2011. godine. Keli je u svojoj autobigrafiji opisala ovaj događaj.

"Kada smo izgubili bebu, Tom i ja samo odlučili da treba da napravimo novi početak. Tom me je zaprosio prelepim prstenom i odmah sam mu rekla da! Pobačaj nas je zapravo još više zbližio“, otkrila je manekenka.

"Nakon nekog vremena otišla sam kod doktora koji me je savetovao da opet zatrudnim jer ćemo tako najlakše prebroditi tugu. Od tog dana, Tom i ja više nismo pazili, pa sam baš pre Božića 2011. godine saznala da sam opet trudna. Međutim, Tomov izraz na licu mi je sve rekao. Bio je prestravljen. Samo nekoliko nedelja nakon opet sam izgubila bebu."

Ipak, Keli koja je sada srećno verena za Dejvida Mekintoša tvrdi da je na kraju do raskida sa Tomom došlo zbog ovih nesrećnih okolnosti.

"Izgleda da Tom ipak nije bio spreman za porodicu“, zaključila je Keli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: