Britanija spremna za najseksepilniju ženu fudbalera

Fani Neguša, model i verenica fudbalera Marija Balotelija nezvanično je proglašena najlepšom ženom fudbalera.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.09.2014.

09:52

Default images

Otkako je Mario Baloteli potpisao ugovor za Liverpul u Velikoj Britaniji ne prestaje da se priča o njegovoj verenici, Fani Neguši. Lepa Belgijanka preseliće se u ovu zemlju sa svojim dvadesetčetvorogodišnjim dečkom.
Nije teško pretpostaviti čime je Fani zaludela Marija – njeno lice moglo se videti na naslovnicama poznatih magazina poput "Sports Illustrated“, a savršeno govori tri jezika italijanski, francuski i engleski.
O njenom dolasku dobro su obaveštene i trenutne aktuelne žene fudbalera među kojima su Kolen Runi, Ebi Klensi i Aleks Džerard.
"Za kratko vreme pronašla je sebe u vezi sa mnom. Mogao bih ceo svoj život da provedem sa nekim kao što je ona“, rekao je Mario o svojoj verenici za „Veniti fer“ – "Da li sam zaljubljen? Jesam, ali ne znam baš da pričam o tome. Stidim se"
Par je već dve godine u vezi, a verili su se u junu ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: