Da li ste znali za agresivnu stranu britanske seks-bombe?

Britanski model Keli Bruk napisala je autobiografsku knjigu u kojoj je otkrila mnogo detalja iz privatnog života, pa tako i nešto više o svojoj agresivnoj strani.

Izvor: Super žena

Ponedeljak, 01.09.2014.

21:19

Default images

Verovali ili ne, pesnica lepe Keli Bruk je imala blizak susret s facama čak dva njena bivša momka – sportiste Denija Kiprijanija i glumca Džejsona Stetama.

Keli i Džejson su se davne 1998. godine upoznali u Grčkoj i bili u vezi narednih šest godina, a incident se desio na svadbi Madone i Gaja Ričija 2000. godine. Naime, manekenka je uhvatila svog dečka kako trčkara za Gvinet Paltrou i poludela od besa.

“Džejson je počeo da njiše kukovima i maše rukama govoreći: 'Gvini, Gvini, Gvini. Seksi, seksi, seksi!'. Onda se okrenuo i samo dočekao moju pesnicu u lice”, napisala je Keli.

Sportista Deni Kiprijani nije tako daleka prošlost, a Kelin bes na svojoj koži osetio je kada su zajedno posetili striptiz klub u Las Vegasu.

Kiprijani, s kojim je i raskinula zbog neverstva, je u jednom trenutku nestao da bi Keli kasnije čula jednu igračicu kako se hvali da joj je Deni dao broj telefona.

"Dok sam se vraćala ka stolu, videla sam Denija kako ide ka meni. 'Dušo, baš sam te tražio!', rekao je. Udarila sam ga pravo u lice", priznaje britanska lepotica dodajući da ju je obezbeđenje sprečilo da ga još više istuče.

Keli je inače srećno verena za Dejvida Mekintoša s kojim se upoznala za Novu godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: