Nakon kritičnog stanja poznata voditeljka stabilno

Džoan Rivers, poznata komičarka i voditeljka emisije „Fashion Police“ na E! kanalu, nedavno je prebačena u bolnicu i uvedena u indukovanu komu nakon što je prestala da diše tokom operacije grla u obližnjoj klinici.

Izvor: Super žena

Subota, 30.08.2014.

12:34

Default images

Dan pred nesreću, Džoan Rivers je nastupala u pozorištu “Laurie Breechman” i otišla na večeru u restoran “Amarant”. “Izgledala je potpuno zdravo”, rekli su drugi izvori. “Celu noć je zbijala šale i bila dobro raspoložena.”

Prema najnovijim informacijama koje je saopštila njena ćerka, Melisa Rivers, Džoan je trenutno dobro i odmara se u bolnici.

“Želim da zahvalim svima na ljubavi i podršci upućenoj mojoj majci”, rekla je Melisa. “Ona se trenutno odmara i naša porodica je uz nju. Molimo vas da nastavite da mislite na nju i da se molite za njeno dobro.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: