Konačno otkrila da li je u vezi sa slavnim rediteljem

Već nekoliko puta kada su se zajedno pojavljivali na događajima mediji su pričali o ljubavnoj vezi glumice Ume Turman i reditelja Kventina Tarantina. Sada konačno znamo istinu o njihovom odnosu...

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2014.

11:27

Default images

Do sada niko od ovo dvoje slavnih ličnosti nije potvrdio da su u vezi. Ipak, zajedno su delovali tako srećno i zaljubljeno, a budući da su oboje slobodni mnogi su pomislili da su uveliko u ljubavnoj vezi jer je i sam Kventin uvek govorio da je Uma njegova inspiracija.

Konačno, glumica Uma Turman rešila je da progovori o svom odnosu sa slavnim rediteljem.

Ona je za "Vs. Magazine“ otkrila da li su glasine o njihovoj vezi istinite.

"Baš sam sinoć analizirala ove glasnie sa Tarantinom. Bio je ljut na mene jer mu se nisam javljala neko vreme jer kako je Kventin rekao ’prema pisanju medija mi smo praktično u braku’ i histerično se smejao“, rekla je Uma.

"Znači, da se vratimo na temu- naš odnos... pa u stvari je kakav je i uvek bio. Ljudima je samo zabavno da prave nešto od toga“, rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: