Sami su izazvali glasine o razvodu da bi im turneja uspela?

Nakon što su se Bijonse i Džej Zi zajedno sa svojom ćerkom pojavili na dodeli MTV VMA nagrada kako bi pobili sumnje o njihovom razvodu, oglasio se otac pop dive, Metju Nouls koji tvrdi da je par glasine o razvodu iskoristio kako bi povećao prodaju karata na svojoj turneji.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2014.

10:18

Default images

Bijonsin otac Metju pojavio se u šouu "The Roula And Ryan“ gde je otkrio da je najmoćniji par na planeti namerno izazvao ovakve glasine kako bi povećali uspeh svoje zajedničke turneje "On The Run“.

"Iskoristili su trik koji je mnoge prevario dosta puta. Znam to jer smo to radili mnogo puta“, rekao je Metju na šta su ga domaćini emisije upitali da li je to bio slučaj i sa incidentom u liftu.

"Sve što znam je to da je prodaja karata za njihovu turneju porasla i da se prodaja albuma moje ćerke Solanž povećala čak 200 odsto“, tvrdi otac Bijonse.

Metju je nagovestio i da je okupljanje nekadašnje grupe "Destiny’s Child“ sve izvesnije.

"I dalje sam menadžer ove grupe, ko zna možda uskoro izađe i njihov novi album“, otkrio je Metju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: