"Niko ne treba da se meša u odluku žene da postane majka"

Poznata holivudska glumica Skarlet Johanson je podržala akciju fondacije “Planned Parenthood” koja se bori za zdravlje žena, odnosno zdravlje majke i deteta.

Izvor: Super žena

Sreda, 27.08.2014.

15:23

Default images

Fondacija je zamolila glumicu koja treba da kroz par meseci postane majka da im pomogne u akciji oko glasanja protiv zakona o zdravlju žena koji je američki Vrhovni sud predložio ranije tokom godine.

Za tu priliku Skarlet treba da obuče pink majcu sa natpisom: "Hej političari pedesete su odavno prošle".

“Kada sam čula da su neki političari podržali odluku Vrhovnog suda da i šefovi u firmama imaju pravo da se mešaju u odluku žena kada će osnovati porodicu, mislila sam da sam se probudila u nekom drugom veku”, rekla je Skarlet.

“Žene će se boriti za svoje pravo da same donose odluku o tome kada, kako i da li uopšte žele da postanu majke” rekla je glumica.

Kampanja se vodi pod sloganom: “Žene vas posmatraju” (Women Are Watching), a osim Skarlet planiraju da angažuju i druge poznate dame iz sveta filma kako bi se akcija što više proširila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: