Kim: Bijonse mi je oduvek bila arogantna

Činjenica je da to što se prema mišljenjima mnogih, najmoćniji par u svetu šou biznisa, pevačica Bijonse i njen suprug reper Džej Zi, nisu pojavili na glamuroznom i dugo planiranom venčanju starlete Kim Kardašijan nije baš najbolje prihvaćeno.

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2014.

11:24

Default images

Uprkos tome što su reperi, Kanje Vest i Džej Zi u dobrim odnosima, njihove supruge izgleda da nisu uspele da pronađu zajednički jezik, a starleta je veoma zamerila pevačici što se nije sa suprugom pojavila na venčanju.

Neimenovani izvor blizak starleti je za “Radar Onlajn” rekao kako je Kim jako ljuta na Bijonse što se moglo primetiti i na nedavnoj dodeli MTV VMA nagrada gde su se jedva pozdravile. Kim krivi Bijonse što se barem Džej Zi nije pojavio na venčanju s obzirom da ga je Kanje oduvek smatrao članom porodice.

“Kim je oduvek smatrala da je Bijonse arogantna. Ona se oduvek trudila da uspostavi kakav takav odnos sa pevačicom koja je svaki put gledala s visine činjeći da se Kim oseća neprijatno u njenom društvu”, rekao je izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: