MTV VMA: Ko je najbolje, a ko najprovokativnije obučena zvezda?

Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela MTV muzičkih nagrada, a na crvenom tepihu smo mogli da vidimo mnogobrojne zvezde koje su za tu priliku obukle glamurozne, ali i veoma provokativne modele.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.08.2014.

12:30

Default images

Pevačica Majli Sajrus je osvojila nagradu za video-spot godine za pesmu "Wrecking Ball", dok je njena koleginica Bijonse osvojila ubedljivo najviše nagrada.

Trenutno najpopularnija pevačica, Bijonse, je osvojila nagradu za najbolji video sa socijalnom porukom ("Pretty Hurts"), za najbolji duet ("Drunk In Love" sa Džej Zijem) za najbolju fotografiju u spotu ("Pretty Hurts"), kao i "nagradu za video avangardu Majkl Džekson". Bijonse je tokom svečanosti nastupila zajedno sa suprugom Džej Zijem i njihovom kćerkom Ajvi Blu.

Osim za dobijanje zasluženih nagrada, zvezde koriste ovakve događaje da se pokažu u najboljem izdalju, pa je i ova dodela MTV nagrada poslužila za to.

Ko se po vašem mišljenju najbolje, a ko najgore obukao za tu priliku?

Više o samim nagradama možete pročitati ovde.

Bijonse

Beta/AP
*

Demi Lovato

Beta/AP
*

Amber Rouz

Beta/AP
*

Gven Stefani

Beta/AP
*

Majli Sajrus

Beta/AP
*

Kim Kardašijan

Beta/AP
*

Tejlor Svift

*

Rita Ora

Beta/AP
*

Kejti Peri

Beta/AP
*

Niki Minaž

Beta/AP
*

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: