"Pauza u karijeri nije imala veze s razvodom"

Zahvaljujući svom novom filmu “The Giver” i još nekoliko filmova koji su trenutno u produkciji, glumica Kejti Holms prilično je zazuzeta ovih dana. Međutim, demantovala je izjavu da je ovo pokušaj da povrati popularnost u Holivudu nakon razvoda.

Izvor: B92

Subota, 23.08.2014.

14:42

Default images

"Takav je život glumca”, izjavila je Kejti. “Nemamo baš mnogo izbora po tom pitanju. Postoje “sušni periodi”, ali i periodi kada je pred vama obilje mogućnosti.”

Holmsova je izjavila da je ono što je zaista udaljilo od posla u proteklih par godina bila želja da ostane uz Suri, ćerku iz braka sa glumcem Tomom Kruzom.

“Veoma se divim ženama koje se vraćaju na posao šest nedelja nakon porođaja. Ali, kada je Suri bila mala, jednostavno nisam bila spremna za to. Bila sam vrlo nervozna majka - spavala sam pored njene kolevke – i bila sam dugo u takvom stanju.“

Ovo nije prvi put da se Kejti poverila u vezi života nakon razvoda. Za vreme promocije filma “The Giver” početkom meseca, glumica je izjavila da ne živi u prošlosti.

“Nikada se ne osvrćem za sobom. Životu pristupam jednostavno - dan po dan. Zadovoljna sam time gde sam sada. Imala sam predivna iskustva u poslu. Vrlo sam zahvalna na tome”, zaključila je Kejti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: