"Njihov brak je savršen, ništa od razvoda"

U poslednje vreme u medijima ne prestaju da kruže glasine da je brak najmoćnijeg para na svetu Bijonse i Džej Zija u velikoj krizi, na šta se oglasila majka pop dive koja tvrdi suprotno.

Izvor: Super žena

Petak, 22.08.2014.

09:45

Default images

Od kako su otpočeli zajedničku turneju, pevačica Bijonse i reper Džej Zi ne prestaju da pune novinske stupce. Naime, već duže vreme šuška se da su na korak od razvoda i da brak održavaju zbog ćerkice Blu, ali i zbog turneje koja još uvek traje.

Sada se oglasila i Bijonsina majka, Tina Nouls koja tvrdi da je u braku njene ćerke sve kako treba, preneo je portal TMZ.

Pa iako je pevačica menjala reči pesama i koristila situacije da čak javno isproziva svog supruga za navodne prevare, čini se da je u njihovom braku ipak sve u najboljem redu.

I dok svakim danom mediji pišu da je razvod neminovan, Bijonse redovno postavlja fotografije svoje srećne porodice na društvene mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: