Dobar seks je ključ njihovog uspešnog braka

Supruga Vila Smita, Džejda Pinket Smit, smatra da je za dobar brak najbitnije da ne radite nešto zbog čega biste se stideli, dok poznati holivudski glumac smatra da je seks ipak na prvom mestu.

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2014.

15:03

Default images

Ovaj poznati par je već 17 godina u braku, ali to ne sprečava medije da stalno pišu kako su oni pred razvodom zbog preljube ili ljubomore. Ipak, ni Džejda ni Smit se ne uzbuđuju previše kada pročitaju neki takav naslov, jer znaju da su to samo glasine.

Glumica je prošle godine uzburkala javnost kada je na Fejsbuku napisala svoje neobične savete za bračnu sreću, gde navodi kako je za jednu vezu zdravo da se menjaju partneri.

“Uvek sam govorila Vilu da može da radi šta god poželi sve dok misli da time ne narušava svoj integritet. Ja sam njegova partnerka, ali on je svoj čovek, koji mora da stoji iza svojih postupaka”, rekla je Džejda.

Glumac smatra da brak pokreće dobar seks. Jednom prilikom je rekao kako on i njegova supruga imaju odličan seksualni život, ali da pored seksa imaju i odličnu, otvorenu komunikaciju.

“Dobar seks i otvorena komunikacija su najbitniji faktori za jedan uspešan brak”, rekao je jednom prilikom Vil Smit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: