"Nije mi potreban muškarac da bih imala decu"

Pop pevačica Kejti Peri otkriva da neće čekati pravog muškarca u trenutku kada odluči da se ostvari kao majka.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.07.2014.

17:37

Default images

Kejti je u intervjuu za „Rolling Stone“ otkrila da uživa u svom singl statusu, a kada dođe vreme da se ostvari kao majka neće čekati na pravog muškarca.

"Ne treba mi muškarac. Ovo je 2014. godina. Živimo u budućnosti, niko i ništa nam ne treba. Nemam ja ništa protiv muškaraca, volim ih. Ipak, postoji opcija ukoliko u pravom trenutku za majčinstvo ne budem imala pravog muškarca pored sebe“, izjavila je.

Pevačica koja je prvi put postala tetka 2012. godine kaže da se raduje danu kada će imati svoju decu, ali to neće biti uskoro.

"Moja sestra je 24 sata dnevno posvećena svojoj deci. Želim da mi se to desi u pravo vreme, a to mi nije u planu u naredne dve godine. Možda u nekom petogodišnjem“

Kejti kaže da je njen bivši suprug Rasel Brend očajnički želeo da zasnuju porodicu, ali ona je znala da je to loša ideja.

"Znala sam da nisam bila spremna, štaviše bila sam van kontrole. Ne možemo praviti bebu samo zato što smo trenutno jako zaljubljeni“, zaključuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: