Svoju pokojnu sestru videla samo jednom u životu

Holivudska glumica Dru Barimor poslala je svoje saučešće porodici preminule polusestre Džesike za koju kaže da je jedva poznavala.

Izvor: Super žena

Četvrtak, 31.07.2014.

12:25

Default images

Džesika je pronađena mrtva u svom automobilu u noći kada je trebalo da napuni 48 godina. Pored nje bilo je mnogo razbacanih pilula, a kako neki mediji navode njena polusestra, slavna glumica Dru Barimor koja se takođe borila s drogom i alkoholom izjavila je kako je bila jako tužna kada je saznala nesrećne vesti.

"Iako sam je jako slabo poznavala želim joj, kao i njenoj porodici da pronađu svoj mir. Jako sam tužna zbog ovog gubitka“, napisala je Dru u javnom saopštenju za medije.

Dru i pokojna Džesika su dve ćerke od petoro dece koje je imao glumac Džon Barimor. Na žalost, cela porodica borila se s problemom zavisnosti od droge, pa je i sama Dru već u devetoj godini propušila, a sa trinaest probala kokain.

Džon Barimor, polubrat Džesike i Dru kaže kako je do smrti polusestre došlo zbog slučajnog predoziranja lekovima.

Takođe, potvrdio je kako su se Dru i Džesika srele samo jednom u životu i to 2004. godine, kada im je otac preminuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: