Ćerka poznatih roditelja pomaže bolesnima

Manekenka Džordžija Mej Džeger, ćerka Mika Džegera i Džeri Hol, poziva sve ljude koji mogu da pomognu onima koji se bore sa leukemijom.

Izvor: B92

Sreda, 30.07.2014.

13:08

Default images

Džeri je ambasadorka organizacije koja se bavi pomaganjem ljudima koji su oboleli od ove opake bolesti. Ona koristi svaku priliku kako bi pozvala sve ljude koji mogu konkretno da pomognu obolelima.

Manekenka je upoznala petogodišnju devojčicu Zaru koja se bori sa ovom opakom bolešću. Zarina želja da bude majka i doktorka kada poraste dirnuli su Džordžiju.

Manekenka zapravo poziva sve koji mogu da testiraju svoju krv i tako uđu u bazu podataka donora kako bi mogli da pomognu onima kojima je ta pomoć od životne važnosti.

"Kada bih mogla da pomognem nekome kao što je mala Zara i dam joj svoju koštanu srž odmah bih to uradila“, rekla je Džordžija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: