Umalo ga nije udario: Sukob poznatog pevača i glumca zbog žena?

Ko je straiji i iskusniju treba da se poštuje. Ovo je dokazao i glumac Orlando Blum, mladom i pomalo problematičnom pevaču Džastinu Biberu.

Izvor: B92

Sreda, 30.07.2014.

10:03

Default images

Nime, kako strani mediji prenose, zamalo je došlo do tuče između Orlanda Bluma i Džastina Bibera na Ibici.

Obojica su, pored mnogih pozntih ličnosti bila na večeri u jednom luksuznom restoranu kada je mladi pevač Džastin Biber prišao Orlandu i na bezobrazan način mu uputio pozdrav: "What’s up bitch?“.

Ova uvreda je razljutila zvezdu filma "Gospodar prstenova" pa je ustao i zamahnuo rukom prema Biberu koji se srećom izmakao i izbegao Orlandov udarac.

Prema pisanju portala "Showbizzspy“ i "TMZ“ svi prisutni su aplaudirali Orlandu, dok je Biber otišao iz restorana shvativši da nije omiljen u svetu šoubiznisa.

Šta je razlog nesloge između Orlanda i Bibera ostaje nepoznanica. Jedino na šta možemo da pomislimo su njihove bivše lepše polovine Selena Gomez i Miranda Ker. Lepa manekenka je dovođena u vezu sa Džastinom Biberom koji je čak i okačio njenu fotografiju na svoj profil na Instagramu, dok je Selena Gomez čak i uslikana sa Orlandom u jednom noćnom provodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: