Najatraktivniji poznati par spreman za sledeći korak u vezi?

Iako glumica Sofija Vergara nije okačila ni jednu fotografiju sa svojim novim dečkom Džoom Manganielom, to umesto nje čini njena rođaka.

Izvor: B92

Utorak, 29.07.2014.

11:56

Default images

Sofija Vergara i glumac Džo Manganileo postali su možda jedan od najpopularnijih novih parova Holivuda. Pa iako se lepa Kolumbijka još uvek nije pohvalila njihovim fotografijama na društvenim mrežema, umesto nje to čini njena rođaka.

Vikend za nama Sofija i Džo su proveli u Majamiju i to sa Vergarinim roditeljima i rodbinom. Izgleda da stvar postaje i više nego ozbiljna budući da se par ne zabavlja ni mesec dana. Sofija je nedavno izjavila kako je Džo najbolji ljubavnik kog je ikada imala, a da to zaista i misli svedoči i činjenica da ga je već upoznala sa svojom majkom i očuhom. Da li je ovaj poznati zgodni par već spreman za sledeći korak u vezi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: