Ona je prva koja ga je očarala nakon razvoda

Nina Dobrev, glumica kanadsko-bugarskog porekla je žena koja je uspela da zameni Mirandu Ker?

Izvor: B92

Utorak, 29.07.2014.

10:19

Default images

Naime, ova harizmatična brineta viđena je u društvu glmca Orlanda Bluma koji je postao jedan od najpoželjnijih prilika od kako se razveo od supruge, manekenke Mirande Ker.

Oboje su prisustvovali proslavi koju je organizovao magazin "Plejboj“ gde su zajedno sedeli za stolom i prema rečima očevidaca bili veoma bliski.
Beta/AP/arhiva
Nakon kratkog ćaskanja, Nina i Orlando su otišli na podijum gde su plesali i šaputali jedno drugom, da bi nakon toga napustili žurku zajedno.

Kako tvrde izvori, ovo je prvi put da je Orlando bio ovoliko blizak sa nekim od razvoda. Inače je vrlo rezervisan i ne spada u kategoriju ženskaroša. Mnogi su mislili da su njih dvoje već zajedno sudeći prema prisnosti i opuštenosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: