Nije nedodirljiva: Pevačica oduševila obožavateljku ljubavnim savetom

Kada se obraćamo poznatim zvezdama na Tviteru i Fejsbuku 99,9 posto smo ubeđeni da neće ni videti našu poruku, a kamoli odgovoriti.

Izvor: Super žena

Ponedeljak, 28.07.2014.

13:42

Default images

Pevačica Tejlor Svift nas je uverila u suprotno. Naime, njena obožavateljka Hana doživela je veliko iznenađenje kada joj je pevačica udelila ljubavni savet na Instagramu.

“Tejlor, postoji jedan dečko u kog sam zaljubljena najviše na ovome svetu, ali on mi nikada neće uzvratiti. Možeš li mi dati neki savet? Volim te, Hana”, napisala je.

Pevačica je odmah priskočila u pomoć i napisala više nego opširan odgovor, što je oduševilo njene fanove.

“Ok. O ovom dečku... Mislim da odrastamo smatrajući da je jedina ljubav koja se računa kao prava ona koja traje večno i koja te čini potpuno ispunjenom. Kada ti je slomljeno srce, prvo što te pita stranac je: koliko dugo ste bili zajedno? Kao da će bol nestati kada prođe onoliko vremena koliko si proveo sa nekim. Ako si uopšte bio sa nekim. Ne mislim da to baš tako funkcioniše. Mislim da je i neuzvraćena ljubav isto tako vredna kao i ostale. I to je strast i zaljubljivanje. Nije bitno šta se desilo u ovoj, tvojoj situaciji, ali želim da zapamtiš da je ono što ti radiš nesebično, prelepo i slatko. Voliš nekoga prosto zato što ga voliš, a ne zbog toga što misliš da će ti uzvratiti. Diviš se nekome zbog njegove lepote, ne tražeći ništa zauzvrat. Osećaj se dobro zato što si osoba koja voli nesebično. Sigurna sam da ćeš jednog dana naći nekoga ko će te voleti na isti taj način”, pisalo je u njenom odgovoru.

Ovim prelepim gestom Tejlor je dokazala da je jedna od retkih poznatih zvezda koja zaista obraća pažnju na svoje fanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: