Kris Martin: Gvinet i ja smo i dalje vrlo bliski

Frontmen grupe Koldplej skoro je izjavio kako je vrlo blizak sa bivšom suprugom Gvinet Paltrou, iako nisu više zajedno.

Izvor: B92

Subota, 26.07.2014.

12:05

Default images

"I dalje smo jako bliski, ali nismo zajedno. Među nama je i dalje jaka ljubav. Sve je prošlo bez velikih skandala“, rekao je Kris u skorašnjem intervjuu za jedan radio u Los Anđelesu pričao o odnosu sa Gvinet Paltrou nakon razvoda.

"Iskreno, ne volim da pričam o tome. Sve što smo vam rekli na početku godine i dalje stoji. Veoma smo bliski uprkos razvodu, ali nismo zajedno“, rekao je Kris koji kaže da nisu želeli da prave nikakve skandale.

"Nema nikakvog skandala. Voleo bih da mogu da vam "dam skandal“, ali nema ga", završio je pevač.

Iako su razvod sporazumno objavili u martu ove godine, Kris i Gvinet viđeni su nekoliko puta u zejdničkom društvu baš kao što su tvrdili da će ostati prijatelji zbog dece i njihove međusobne velike ljubavi.

Šta vi mislite, da li je moguće družiti se sa bivšim supružnikom?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: