Sofija Vergara: On je najbolji ljubavnik kog sam imala

Od kako su glumica Sofija Vergara i najpoželjniji neženja Džo Manganielo u vezi, postali su najzanimljiviji par Holivuda.

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

15:08

Default images

Sofija je napustila verenika Niko Loeba i samo nekoliko nedelja nakon otpočela vezu sa glumcem koji je proglašen najpoželjnijim neženjom u svetu poznatih. Mnogi su komentarisali kako su njih dvoje možda najatraktivniji poznati par do sada.

Verujemo da bi mnoge zanimala njihova intima, a izvor blizak magazinu "OK!“ kaže kako lepa kolumbijska zvezda svima priča da je Džo najbolji ljubavnik kog je imala.

"Sofija se svima hvali kako je Džo najbolji ljubavnik kog je ikada imala. Stalno priča o njegovom mišićavom telu koje bi svaka žena poželela. Ona je vrlo zahtevna kada je seks u pitanju, tako da joj ova situacija sa Džoom i više nego prija“, rekao je izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: