Konačno srećan: Andrej Pejić promenio pol

Najpoznatiji androgini maneken Andrej Pejić ostvario je svoj san. Fanove na Fejsbuku obavestio je da je promenio pol jer se oduvek osećao kao žena.

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

10:58

Default images

U poprilično dugom postu koji je postavio na Fejsbuk Andrej se zahvalio svima koji su ga podržavali i bodrili ga u ideji da konačno osvari svoj san i postane ono što je osećao da jeste. Postao je žena, operacijom promene pola.

Andreja, kako se sada Andrej zove napisao je:

"Želim svima da se zahvalim na podršci koju ste mi pružali. Svi ste mi pomogli na ovom putu gde sam mnogo toga naučio što svakako podseća na to zašto sam odlučio da ovo podelim sa vama javno"

"Menjamo se s godinama, ali ne mislim da je moja tranzicija napravila od mene drugu osobu. Ista sam osoba, samo drugačijeg pola. Nadam se da ćete svi moći da razumete."

Dalje u tekstu Andrej je podsetio mlade generacije koliko je važno da svi budu prihvaćeni bez obzira na to kog su opredeljenja. Kako kaže, svi zaslužuju isto poštovanje na ovoj planeti.

Andrej je o operaciji promene pola razmišljao još od njegove 13. godine i svestan da će njegova karijera trpeti na neko vreme, za operaciju se odlučio sada u dvadeset i drugoj godini.

U ostvarenju svojih ciljeva, sada Andreja, imala je punu podršku svoje porodice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: