Zabranili reklamu jer atraktivna manekenka trči u brushalteru

Kompanija Tom Tom koja proizvodi satove za merenje pulsa napravila je pravi marketinški potez kada je angažovala američku manekenku Aleksandriju Morgan da promoviše njihov novi model sata.

Izvor: Super žena

Petak, 25.07.2014.

10:18

Default images

Reč je o satu koji meri otkucaje srca dok trčite i tako vam omogućava da na bezbedan i precizan način pratite stanje organizma tokom rekreacije.

Ono što je neobično i što skreće pažnju s proizvoda jeste činjenica da manekenka džogira u brushalteru bez bretela, pa će vam se na prvi pogled učiniti da je reč o reklami za vrlo postojan i čvrst donji veš, ali ipak...

Novi sat Tom Toma u sebi ima ugrađen senzor koji prati vaš pritisak i puls, ali meri i kilometražu, brzinu i potrošene kalorije.

Ipak neke televizijske stanice su odlučile da zabrane reklamu jer manekenka džogira u brushaleteru što je sasvim neprimereno, ili su je pak cenzurisali jer je previše provokativna...

Pogledajte reklamu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: