"Brojni ljubavnici nisu želeli da mi pomognu u karijeri"

Popularna pevačica Lana del Rej u novom broju magazina "Kompleks" otkrila je da je bila veoma razočarana što joj nijedan od poznatih ljubavnika nije pomogao u karijeri.

Izvor: B92

Sreda, 23.07.2014.

10:56

Default images

Dvadesetsedmogodišnja pevačica koju su povezivali sa velikim brojem uticajnih muškaraca u prošlosti kaže da joj nijedan od njih nije pomogao da započne karijeru.

"Spavala sam sa velikim brojem muškaraca iz muzičke industsrije, ali nijedan od njih mi nije pomogao da izgradim karijeru, što je užasno“, rekla je i otkrila da se jednom čak zabavljala sa direktorom jedne poznate izdavačke kuće.

Lana je nedavno raskinula sa dečkom Barijem-Džejmson O’Nilom sa kojim je počela da se zabavlja 2011. godine jer se, kako kaže "nije osećala slobodno“.

"Trenutno nismo zajedno. On je divna osoba. Ipak, s nekim stvarima mora on sam da se izbori. Meni je psotalo teško u takvoj vezi, nisam se osećala slobodno“, rekla je.

Inače, bliski izvori za medije navode da je Lana trenutno u vezi sa fotografom magazina "Vog" Frančeskom Karozinijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: