Ronaldov sin više ne pita gde mu je mama

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo je pre četiri godine postao otac. Dete je dobio s nepoznatom ženom, čiji je identitet ostao neotkriven, a sumnja se da je reč o surogat majci.

Izvor: B92

Sreda, 23.07.2014.

18:03

Default images

Četvorogodišnji Ronaldov sin ne zna ko mu je majka, ali je kao i svako dete radoznalo da sazna gde mu je majka. Ipak, porodica slavnog fudbalera ne želi da mu kaže ko mu je majka.

Porodica je navodno rekla Kristijanu mlađem da je njegova mama na nebu, pa je dečak vremenom prestao da ispituje gde mu je majka.

"Jednom smo mu rekli da mu je majka na nebu, ali nas je Kristijano zamolio da mu to više ne govorimo. Sada mu kažemo da je na putu. Međutim, kada odraste nećemo moći da ga sprečimo u tome da upozna svoju majku“, rekla je Ronaldova sestra Elma.

Ulogu majke često igra i Ronaldova devojka Irina Šajk koja dosta vremena provodi s Ronaldovom porodicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: