Prvi rođendanski portret princa Džordža

Sin vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton i princa Vilijama danas puni godinu dana.

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2014.

09:37

Default images

Zvaničan portret kraljevske porodice ovekovečen je prilikom posete izložbi leptira u Prirodnjačkom muzeju u Londonu čiji je Kejt pokrovitelj još od aprila.

Iako Kejt i Vilijam žele da njihov sin odrasta daleko od čiju javnosti, oni priznaju da su želeli i zvaničnim porodičnim portretom da obeleže prvi rođendan svog sina u javnosti.

“Iskoristićemo njegov prvi rođendan da se zahvalimo svim ljudima koje smo sretali tokom prethodne godine na lepim željama i savetima”, istakao je par.

Ponosni roditelji se nalaze u Škotskoj gde obavljaju dužnosti, a čajanka povodom prvog rođendana princa Džordža biće priređena u domu kraljevskog para. Bliski izvori tvrde da Kejt želi sama da napravi rođendansku tortu.
foto: Beta/AP
Inače, princ Vilijam je govorio o svom sinu koji je pre dva dana prohodao, te ga opisao kao znatiželjnog dečaka koji najviše voli da se druži sa svojim “najboljim prijateljem”, španijelom Lupom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: