Ona definitivno zna zašto ne treba mešati posao i zadovoljstvo

Pevačica Rita Ora trenutno ima brojne poslovne probleme zbog nedavnog raskida sa producentom Kalvinom Harisom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.07.2014.

14:19

Default images

Rita i Kalvin su se zabavljali godinu dana, a pre samo mesec dana Kalvin je objavio da više nije u vezi sa britanskom pevačicom.

Zapravo to se desilo u vreme kada je njen singl "I Will Never Let You Down" dostizao prva mesta na top listama širom sveta.

Sudeći prema navodima britanskih medija, Kalvin želi da sve pesme koje joj je pravio za novi album budu povučene sa istog.

"Baš kada svi iščekuju njen novi album i kada je tako blizu završetka, Kalvin traži da se povuku sve pesme u čijem je radu on učestvovao. Što je najgore, nije mali broj pesama u pitanju. On ima u planu da te pesme proda drugih izvođačima“, navodi izvor.

Navodno, Kalvin je bio ljut kada je čuo da je samo mesec dana nakon raskida Rita pronašla utehu u sinu Tomija Hilfingera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: