Muškarci kažu da ona ima najlepše telo na svetu, šta vi mislite?

Dok žene smatraju da vitka Mišel Kigan ima najbolje telo u bikiniju, muškarci su daleko više glasova dali rasnoj Keli Bruk.

Izvor: B92

Sreda, 09.07.2014.

09:29

Default images

Rezultati najnovije ankete sprovedene u Velikoj Britaiji pokazali su da muškarci preferiraju žene s oblinama, a žene smatraju da je ideal ženskog tela mršava figura. Muškarci su takođe rekli da je idealan konfekcijski broj za ženu 40, a žene ipak misle da je mnogo bolje nositi 38. Na listi ženskih tela, omiljenih među ženama našla, su se tela Andželine Džoli, Čeril Kol i Kejt Midlton. Kod muškaraca su se pak, mogle videti uglavnom žene s oblinama Dženifer Lopez, Rijana, Bijonse i druge. Pogledajte kako je izgledala kompletna lista:
Najlepša ženska tela prema izboru žena
1. Mišel Kigan
2. Keli Bruk
3. Bijonse
4. Ebi Klensi
5. Čeril Kol
6. Andželina Džoli
7. Džesika Enis-Hil
8. Kejt Midlton
9. Sem Fajers
10. Ema Vilis
Najlepša ženska tela prema izboru muškaraca
1. Keli Bruk
2. Holi Viloubi
3. Majlin Klas
4. Mišel Kigan
5. Čeril Kol
6. Dženifer Lopez
7. Rijana
8. Bijonse
9. Majli Sajrus
10. Kolin Runi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: