"Deca su me izlečila od samopovređivanja"

Kao i mnogi drugi, i glumica Anđelina Džoli je imala svoje muke. Ipak, ona je potvrdila da joj je u prevazilaženju teških momenata najviše pomogla njena porodica...

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.06.2014.

12:49

Default images

Glumica je za "E! News" izjavila da joj je jako drago što je dobila priliku da glumi u filmu “Grdana” jer je mogla da se poistoveti sa likom veštice koju glumi.

“Potpuno razumem njen put. I ja sam bila obavijena crnilom, povređena, besna i promenjena, podignuvši zidove oko sebe”, izjavila je Anđelina.

Holivudska glumica je priznala da je materinstvo jako promenilo.

“Deca su me omekšala i vratila na pravi put, ona su me zapravo izlečila”, objasnila je prelepa glumica.

Anđelina je priznala da se, ne tako davne 2010. godine samopovređivala usled uznemirenosti i praznine koju je osećala, ali da su njena deca na svu sreću to promenila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: