Evo šta najlepša žena na svetu kaže o svojoj tituli

Glumica Lupita Najongo od svoje uloge u filmu "12 godina ropstva“ ne prestaje da osvaja svet novim uspesima.

Izvor: Super žena

Četvrtak, 24.04.2014.

15:02

Default images

Naime, magazin "Pipl“ proglasio je Lupitu Najongo najlepšom ženom u 2014. godini. Glumica je pobedila u jakoj konkurenciji gde su se našle i glumice Amber Herd, Keri Rasel, pevačica Pink...

Lupita je počastvovana ovim velikim priznanje i kaže da bi bila srećna kada bi ova njena titula pružila više samopouzdanja drugim ženama.

"Ovo je ogroman kompliment i jako sam srećna zbog drugih devojaka koje bi zbog mog primera mogle da se osećaju sigurnijim u sebe“, rekla je Lupita.

Glumica nikada sebe nije svrstavala u red lepih žena jer je kao devojčica posmatrala sve te lepotice na televiziji koje su imale svetlu put i dugačke kose.

"Bela put i duga, prava kosa su bile prototip lepote i normalno je da počnete da cenite više takve stvari nego ono što sami posedujete.“

Lupita je dodala i da joj je njena majka uvek govorila da je prelepa i nakon ove titule poverovala je majci šta je želele da joj kaže.

"Najlepše komplimente dobijala sam kada sam u prirodnom izdanju, bez šminke i skupe odeće. Sreća je najvažnija za lepotu."

Lupita Najongo je nova najlepša žena magazina "Pipl“ dok je to prošle godine bila glumica Gvinet Paltrou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: