Ništa od svadbe: Andželina ljuta na Bredove roditelje

Najpoznatiji holivudski par izgleda još uvek neće stati pred oltar...

Izvor: Super žena

Utorak, 22.04.2014.

10:36

Default images

Slavni par, Andželina Džoli i Bred Pit još jednom potvrđuju da od svadbe neće biti ništa, makar ne u skorije vreme. Sve se odlaže zbog velike svađe koja je izbila između Andželine i Breda zbog njegove porodice.

Naime, Andželina ne može da podnese to što je Bredova porodica vrlo religiozna i povezana sa sveštenikom koji je protiv homoseksualnih brakova. Glumica je već do sada nekoliko puta govorila kako se ona i Bred neće uzeti sve dok se ne legalizuju istopolni brakovi.

Zarad borbe za ravnopravnost, lepa glumica je jako ljuta na Bredovu porodicu.

Andželina je čak rekla Bredu da će ona razgovarati sa njegovom familijom ukoliko on to ne želi, jer neće da se udaje pod takvim okolnostima.

Pitovi roditelji i brat i sestra odlaze u crkvu kod sveštenika koji osuđuje istopolne brakove i navodno širi mržnju protiv homoseksualaca.

Andželina je očajna zbog ovakvog stava Bredove porodice i zbog toga ne želi još uvek da se uda za svog dugogodišnjeg partnera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: