Od raskida ne prestaje da ga ismeva

Pevačica Kejti Peri rastala se od pevača Džona Majera samo nekoliko dana od kako je objavljeno da se par verio. Izgleda da se desilo nešto jako loše, pa je pevačica ogorčena na svog bivšeg dečka...

Izvor: B92

Petak, 18.04.2014.

12:57

Default images

Prema pisanju strane štampe, Kejti Peri ne prestaje svojim prijateljima da prepričava intimne detalje iz života svog bivšeg dečka. Time nastoji da ga osramoti pred svima koji ga poznaju pričama o tome kako bolesno vodi računa o svom izgledu, kako se depilira, stavlja maskaru i nosi džemprere od kašmira, tvrdeći da je pravi metroseksualac.

Da je Kejti ogorčena na Džona Majera potvrđuje i činjenica da se nije zaustavila na gore navedenim kritikama. Pevačica se čak dotakla i najintimnijih detalja, pa se i šali na račun veličine njegovog polnog organa.

Kejti tvrdi da je Džon kao žena, provodi više vremena od nje ispred ogledala i ima više krema za negu tela od bilo koje žene.
Da li je ovo jedan od načina da se Kejti osveti svom bivšem dečku, za koga je, ne tako davno, pričala da je "onaj pravi", ili ju je Džon zaista nečim jako povredio? To najbolje zna ovaj bivši par...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: