Na internet dospele neobrađene fotografije Lejdi Gage

Iako na konačnoj fotografiji za brend Versaće, pevačica Lejdi Gaga izgleda perfektno, na internetu su se pojavile fotografije koje nisu prošle kroz obradu...pa pogledajte kako ona zaista izgleda.

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

18:59

Default images

Netaknute fotografije sa poslednjeg snimanja za Versaćijevu kampanju su nekako stigle na društvene mreže i sada imate priliku da vidite kako zaista izgledaju fotke pre nego što prođu kroz obradu i postanu savršene. Lejdi Gaga opet predstavlja ovaj italijanski brend za proleće/leto 2014. godine. Mislimo da Gaga neće biti baš srećna kada vidi da su ove fotke ugledale svetlost dana... Kao što možete da uporedite sa slika, na konačnoj fotografiji Lejdi Gaga ima dosta platinastiju boju kose nego na neobrađenim fotkama, međutim nije to jedina promena koja se primećuje na njoj...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: