Koja žena ne bi volela da joj ovako stoji bikini?

Keli Bruk, poznati britanski model, predstavila je novu kolekciju kupaćih kostima marke "Nju luk". Pogledajte njene slike! Sigurni smo da bi svaka dama poželela ovako da izgleda na plaži...

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

13:26

Default images

Lepa Keli Bruk je još jednom pokazala da zasluženo nosi titulu prve britanske pin-ap devojke kroz fotografije na kojima je predstavila kupaće kostime inspirisane modom pedesetih.

Keli je slikanje obavila u Majamiju početkom ove nedelje, da bi ostatak vremena iskoristila da uživa sa svojim verenikom Dejvidom Makintošom.

Kostimi su pravljeni da pristaju svakom obliku tela, a ko bi to mogao bolje da predstavi od ove manekenke zanosnih oblina? Slobodno vreme u Americi Keli je provela sa svojim verenikom, o kome se juče pojavila vest da lepu verenicu vara sa porno-zvezdom Đinom Rodrigez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: