O, ne! Ona želi još veću zadnjicu?

Dok mnoge devojke imaju problem kako da smanje obim svoje zadnjice, Kim Kardašijan razmišlja kako da bude još veća i primetnija...

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

10:23

Default images

Tridesettrogodišnja rijaliti zvezda obožava izgled svoje zadnjice, a navodno je potrošila oko 30 hiljada dolara na njeno uvećanje.

“Kim se u poslednje vreme toliko fokusirala na svoju zadnjicu da je bukvalno postala opsednuta. Kaže da se što je zadnjica veća oseća seksepilnije”, navodi izvor blizak porodici Kardašijan.

On takođe dodaje da je njena opsednutost počela da brine njene prijatelje i porodicu.

“Kim kaže da želi zadnjicu koju niko ne može da ne primeti. To je deo njenog brenda. Kim želi da ugodi Kanjeu koji je opterećen njenom guzom. On smatra da ona ima najlepšu zadnjicu na svetu”

Nadamo se samo da Kim ne želi da njena zadnjica bude još veća…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: